"2-3 от титлите на Лудогорец са подарени от ЦСКА - футболистите са лигльовци"


"2-3 от титлите на Лудогорец са подарени от ЦСКА - футболистите са лигльовци"
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и БГНЕС

730 0

Бившият футболист на ЦСКА Петър Витанов даде любопитно интервю, в което говори за любимия си отбор. Той сподели, че две-три от шампионските титли на Лудогорец са били подарени от "армейците". Няма идея обаче на кое място ще завършат "червените", като допълни, че дори Ванга нямаше да знае.

На кое място ще завърши ЦСКА в края на сезона?

"Две-три от титлите на Лудогорец са подарени от ЦСКА според мен. Да не се връщам към дузпата на Иван Турицов, преди това пак пропуснахме дузпа. Дълъг е шампионатът, Лудогорец според мен е преодолим отбор. Лудогорец имаше добри успехи, защото дълги години ЦСКА и Левски бяха слаби. Лудогорец е добър бизнес план, явно успешна методика имат. Видимо Левски засега играят добре, противопоставят се. За мен скрит фаворит е Черно море, Илиан явно работи добре. Ботев (Пловдив) има солиден треньор, вървят нагоре в точковия актив. Постоянството е важно.

Винаги ми се иска ЦСКА да е първи. Нека първо стигнем четворката, да съберем точки, тогава ще мислим за нещо съществено. И Ванга, Бог да я прости, нямаше да може да каже къде ще завърши отборът. Говоря за ЦСКА от „Армията“, не за другия отбор. Реално ЦСКА може да се намеси в битката за призовите места, всичко си зависи от отбора. Да вметна нещо – в днешно време футболистите са малко лигльовци. Работата на треньора свършва до тъчлинията" - сподели той пред Kotasport.

А 8 играчи от този отбор на ЦСКА са с изтичащи договори - 2-мата най-сърцати титуляри са сред тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички