8,50 милиона: ЦСКА с ударен трансферен ход - до дни


8,50 милиона: ЦСКА с ударен трансферен ход - до дни
Снимка: Lap.bg

27083 0

В ЦСКА със сигурност ще има още входящи трансфери, като към момента ръководството на "червените" е близо до привличането на още двама нови футболисти, които да подсилят нападението на отбора.

ЦСКА близо до привличането на Йоанис Пинас и Мартин Минчев

Марин Минчев в ЦСКА?

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ)

Според БТА вървят напреднали преговори между "армейците" и АИК Стокхолм за 27-годишния кипърски нападател Йоанис Пинас. Той се отчете със 7 гола в 12 мача от началото на шведския шампионат.

Освен това изданието посочва, че от ЦСКА са близо и до привличането на Мартин Минчев от Ризеспор. Според информацията Минчев има принципна договорка за личните условия, като остава двата клуба да уточнят детайлите по цената и начина на плащане.

Цената на Пинас според специализирания сайт Transfermarkt е 2,50 милиона евро, докато Минчев е оценен на 1,80 милиона евро. Така общата им стойност е 4,30 милиона евро, което е над 8 милиона лева.

Преди 5 години е бил купен за 16 млн. евро: ЦСКА мечтае за звезден удар

БТА завършва, че сделките трябва да бъдат завършени през следващата седмица - преди да започне новият сезон в Пърав лига (за "червените" стартира в неделя (21.07) срещу Лудогорец на "Хювефарма Арена" в Разград. А легенда на ЦСКА вече гарантира за нов играч в отбора.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички