Ако Томаш дръпне спусъка: ЦСКА поставя немислим антирекорд в дербито с Левски


Ако Томаш дръпне спусъка: ЦСКА поставя немислим антирекорд в дербито с Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

671 0

Рекордьорът по титли в българското първенство ЦСКА е пред абсолютен антирекорд в дербито с Левски. В отложен мач от 8-мия кръг, двата гранда се изправят един срещу друг на стадион "Васил Левски" в първото издание на дербито за настоящата футболна кампания. 

Мачът трябваше да се изиграе преди месец, но заради исторически гаф на БФС, срещата беше отложена с месец. И на този етап изглежда напълно възможно Александър Томаш да излезе срещу Левски с 11 чужденци в червени фланелки. 

Томаш може да изведе 11 чужденци на терена срещу Левски

Ще има ли българи на терена за ЦСКА? 

Александър Томаш може да пусне 11 играчи извън България във Вечното дерби. Ако стори това, то за трети пореден двубой срещу Левски ЦСКА ще излезе с 11 чужденци на терена, сочи справка на Sportlive.bg

Томаш вече демонстрира, че има повече доверие на чужденците в отбора. В 2 от 5-те мача, в които е начело, бившият наставник на Спартак (Варна) пусна титулярен състав изцяло от чужденци. Единствените българи, които получават шанс при него, са Илиан Илиев, Иван Турицов и Станислав Шопов. 

Забележителен факт е, че Християн Петров, който е национал на България, няма нито една минута футбол под ръководството на Томаш. 

Контузии спират Томаш да пусне изцяло чуждестранен състав? 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Все пак, възможността да видим само чужденци с екипа на ЦСКА е по-скоро малка на този етап. Лиъм Купър е с малки шансове за титулярно място, тъй като не проведе нито една пълноценна тренировка през тази седмица. 

Илиан Илиев е с най-големи шансове за титуляр сред българите за мача с Левски

Тибо Вион и Браян Кордоба също са под въпрос, но очакванията са да са на линия в 16:45 часа в събота следобед. Тези здравословни проблеми могат да отворят врата за един измежду Иван Турицов и Християн Петров за титулярно място. 

50/50 е участието на Илиан Илиев в титулярния състав. Томаш го харесва, но в халфовата линия е най-голяма дълбочината в състава, а за неговата позиция по-напред в йерархията са играчи като Коялипу, Хайнц, Линдсет и други. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички