Александър Томов: С такива фенове се стига далеч


Александър Томов: С такива фенове се стига далеч

2476 0

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов отново направи опит да се хареса на феновете на отбора.Той засипа с похвали "червените" запалянковци и дори заяви, че в тяхната компания е гледал равенството с Черно море (1:1).

"Съжалявам, че загубихме две точки. Аз бях през цялото време при феновете. При всички мачове в Източна България, и на север, и на юг имаме много запалянковци. Дори при този нелеп гол те подкрепяха докрай, подкрепиха и вратаря, дори и за грешката. С такива фенове се стига далеч. Имаше хора от Търговище, Разград, Каварна, Карнобат. Само за хубави неща си говорихме. Ще се събират още повече подписи," коментира Томов.

"Очакваме от бъдещите управляващи да вземат отношение по базите. ЦСКА е дискриминиран много години. Държавата не дава и стотинка за базите, а ние трябва да плащаме. Надявам се след 5 октомври този въпрос да се разреши. ЦСКА не може да бъде затворен в една партия. При всички случаи имаме кауза в тези избори. Аз очаквам ГЕРБ да управлява и да има много позитивно отношение към базите и ЦСКА. Очакваме тази подписка да събере десетки хиляди подписи. 50 000 лева плюс е балансът от празника миналата неделя, когато играхме с Металург (Д). Парите обаче вече са похарчени. Това, което виждате в момента, самолетните билети, пътувания - всичко това са средства", каза още главният акционер в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички