Ангел Червенков не смята, че ЦСКА се е държал като конкурент на Лудогорец - обясни защо


Ангел Червенков не смята, че ЦСКА се е държал като конкурент на Лудогорец - обясни защо
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2847 0

Бившият треньор на ЦСКА Ангел Червенков говори за представянето на "червените" през този сезон, като определи, че второто място е реалистичното за отбора на Стамен Белчев.

"Добрата игра на ЦСКА срещу Лудогорец беше до 1:1. Отборът стоя добре и беше стабилен. След като получи втори гол ситуацията се промени и играчите се изнервиха. Станаха много по-емоционални и за съжаление видяхме отново червен картон на Каранга. ЦСКА загуби мача от свои грешки. Човек трябва да бъде по-обран и да не е толкова емоционален, за да покажеш, че си основен конкурент на Лудогорец. Отборът, с който се борим за първото място, отново ни побеждава два пъти. И като домакин и като гост", заяви той пред "Мач телеграф" относно загубата от Лудогорец с 3:1. 

ЦСКА може да се пребори за второто място

Ангел Червенков посочи слабостите в играта на ЦСКА

Още: Брадли де Нойер избягал от ЦСКА след загубата от Лудогорец

"ЦСКА има всички основания да се пребори за второто място, защото има добър потенциал и възможности. За мен втората позиция ще е най-реална и заслужена. Въпреки, че второто място не устройва никого. Още повече отбор като ЦСКА. Не устройва нито ръководството, нито феновете, нито футболисти. Още една загубена година – коментира Червенков. -

Според него е жалко, че ЦСКА загуби първо шампионската титла, а след това и Купата "по много глупав начин". "ЦСКА влезе в капана на Ботев Пд. Трябваше да се реагира много по-умно, но вече е късно. Стамен Белчев е добре подготвен треньор. Той е балансиран, с нужните познания. Българин е! Видяхме чужденците какви ги свършиха начело на отбора. Не бива да подценяваме българските треньори. Аз залагам на българското, защото видяхме, че когато се гласува на българите, като например Християн Петров, виждаме, че се справя чудесно. През пролетта той беше основна фигура". А БФС наказа Фернандо Каранга за 6 двубоя, ЦСКА ще плаща скъпо.

Още: Кошмар за феновете на ЦСКА се повтори: Жеферсон и Енрике Рафаел се събраха

Съдия с тенденция да отменя дузпи ще свири финала Септември - ЦСКА с цената на място в Шампионска лига

Кога българските отбори ще научат първите си съперници в Европа за сезон 2024/25?

Димитър Бербатов отказал да стане президент на ЦСКА заради пари - обявяват скаутското звено до дни

ЦСКА изпуска 6-цифрена сума при напускането на Иван Турицов като свободен агент

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички