Ас на БГ клуб намекна: Взимат играч на ЦСКА - вероятно без пари (СНИМКА)


Ас на БГ клуб намекна: Взимат играч на ЦСКА - вероятно без пари (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1168 0

Интересна публикация на капитана на Ботев Пловдив Ивелин Попов засили още повече слуховете за бъдещето на друг български полузащитник. Попето загатна, че вероятно скоро Станислав Шопов няма да е част от ЦСКА, а ще премине при "канарчетата".

И Ивелин Попов намекна: Станислав Шопов ще се върне в Ботев Пловдив

Попов сподели момент от двубоя на младежкия национален отбор срещу Германия, в който Шопов асистира на Никола Илиев. "Шопов и Илиев. Очаквайте скоро" - бяха думите на Попето, който отбеляза двамата споменати.

Припомняме, че договорът на Шопов с "армейците" е до лятото на 2025-а година. Още преди месеци започнаха слуховете, че Ботев иска да си върне играча, а това изглежда напълно реално, предвид факта, че трудно получава игрови минути при "червените" с Александър Томаш.

Освен това Шопов е юноша на "канарчетата", като още през 2018 година заиграва в първия отбор. През 2020-а е продаден в Хееренвен, а от лятото на 2022-ра е част от ЦСКА. Предвид изтичащия му контракт - Ботев или ще го вземе без пари, или за символична сума през зимния трансферен прозорец. От Ботев Пловдив пък решиха да задържат за още един сезон и Ивелин Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички