Аспарух Никодимов: Мачовете с Левски вече се превръщат в леки контроли за ЦСКА


Аспарух Никодимов: Мачовете с Левски вече се превръщат в леки контроли за ЦСКА

2158 0

Най-успешният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов не спести похвали за представянето на отбора в първенството. 

"Мачовете с Левски вече се превръщат в леки контроли за ЦСКА. Тези срещи са далеч от определението за дерби. Съперникът е много слаб. Гонзо каквото и да прави, черната писалка няма да пропише синьо. В Херо е надеждата да състави по-качествена селек­ция и Левски да се събуди през пролетта. Но това е твърде далеч във времето, а и нека първо назначението на Димитров стане факт", коментира Паро пред "Тема Спорт".

"Ясно е, че ЦСКА ще се бори с Лудогорец. Но титлата минава през задължителна поб­еда или минимум равенство с тях в предстоящия мач на "Армията". Ако ЦСКА загуби тази среща, ще е много трудно да стане шампион. Хубавото е, че няма друг отбор, който може да спре ЦСКА. Пътят е разчистен, но авансът на този етап не е достатъчен", добави Никодимов.

„Този път почти нямам забележки към селекцията. Избегна се привличането на кадри като Сидибе и Хауърд и машината се завъртя. Буш блести най-много, а Василев и Сънди са перфектните черноработници. Силва също при­тежава огромен потенциал, който има накъде да се развива'", каза още бившият спортен директор на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички