Багерите влязоха и на Панчарево, Папазки не спира да харчи пари за ЦСКА (СНИМКИ)


Багерите влязоха и на Панчарево, Папазки не спира да харчи пари за ЦСКА (СНИМКИ)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

936 0

Ръководството на ЦСКА обяви, че в сряда е започнало изграждането на чисто нов терен на базата в Панчарево. Той и предстоящата подмяна на останалите две игрища са поредния проект на съвместното дружество „Спортни имоти Българска армия“ между клуба и държавата.

Панчарево ще бъде преобразено

Игрището на досегашния терен 3 ще бъде премахнато изцяло и на негово място ще бъде поставено ново супер модерно покритие, което ще се ползва за тренировъчен процес от различни отбори на 31-кратните шампиони.

В близките месеци се планира цялостната подмяна и на другите два тренировъчни терени на клубната база. Припомняме ви, че голямата цел в дългосрочен план е да бъдат създадени условията ЦСКА II да домакинства в Панчарево при двубоите си от Втора лига. 

Информацията от ЦСКА 

"След премахване на всички слоеве от досегашния терен, ще се пристъпи към изграждане на нова дренажна система, модерна поливна система с възможност за програмиране на различни напоителни режими, изграждане на нов почвен слой и модерно естествено тревно покритие с чимове от последно поколение.

В съседство вече е в ход облагородяването и на допълнително пространство, върху което ще се разположи помощно игрище, чието тревно, отводнително и напоително покритие също ще са от най-висок клас. То ще е предназначено за тренировки на вратарите и загрявки на отборите с цел намаляване на натоварването на основния терен. Общата тренировъчна площ на двата ще е над 10 декара, като помощното игрище ще бъде използвано и като чимово стопанство за компенсиране на другите терени при нужда.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Планира се цялата дейност по отстраняването на досегашната земна маса и поставянето на новото покритие да се извърши в рамките на месец", написаха от "Армията" на официалния си сайт. 

Вижте как ЦСКА започна подготовка за Вечното дерби!

Още: След само 10 мача: Уволниха дясната ръка на Нестор Ел Маестро в ЦСКА

Дерменджиев каза Левски или ЦСКА играе по-добре и защо "червените" пак са в срив

Само един играч остана под въпрос в ЦСКА за дербито с Левски

Изненада: Левски взима 2-ма играчи от кошмар на ЦСКА

Стилиян Петров помага на ЦСКА: "Червените" взимат още една легенда от Острова след Купър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички