БФС пече ЦСКА на бавен огън


БФС пече ЦСКА на бавен огън
Снимка: БГНЕС

1174 0

БФС продължава да измъчва ЦСКА и да върти клуба на бавен огън. След като по-рано през седмицата се появи информация, че заседанието на Правната комисия ще бъде днес или най-късно утре, вчера от футболния съюз отрекоха подобно нещо. Така около бъдещето на новото дружество ФК ЦСКА цари мъгла и не е ясно кога изобщо ще се гледа възможността то да стане наследник на старото и да продължи участие във "В" група. Решението трябва да бъде взето от Правната комисия.

"Ние сме предоставили всичките необходими документи за новото дружество ФК ЦСКА на Правната комисия", каза изпълнителният директор на БФС Борислав Попов пред "Тема Спорт".

"Оттук насетне председателят на комисията трябва да вземе решение кога ще има заседание и да ми го съобщи. Към този момент, вторник, 16,30 часа, не съм бил известен за събрание. Оставили сме казуса изцяло в ръцете на избраните от БФС юристи, които ще изследват документацията и ще излязат със становище", добави Попов. Той отрече възможността Правната комисия да заседава днес или утре.

Така протакането около казуса на ЦСКА продължава, а това повишава и напрежението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички