Бивш скаут чака 43 000 лв. от ЦСКА


Бивш скаут чака 43 000 лв. от ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1401 0

Бившият скаут на ЦСКА Иво Димов все още има да получава пари от клуба за работата си до лятото на 2013 г. Димов осъди "армейците", като е постановено решение, според което трябва да вземе 43 000 лева.

От произнасянето на съда обаче е изминала близо година, а Димов все още не е прибрал дължимата сума. По времето на "Титан" той пътуваше често до Бразилия, откъдето доведе в ЦСКА Марсиньо и Лукас Саша. В момента пък Димов работи като футболен мениджър.

"Ще почакам още малко ЦСКА и накрая ще поискам среща с Александър Томов, за да уточним отношенията си", заяви Димов пред "Тема Спорт".

Мениджърът изяви готовност да помогне на ЦСКА с нови попълнения, които да вдигнат класата на отбора.

"От "Армията" да се обърнат към мен, мога да им предложа класни играчи. Следя представянето на отбора, но не съм особено впечатлен. Все още се играе допотопен футбол. Най-бавният футболист в състава - Стивън Сънди, е и най-интелигентният. Той има много високи тактически познания и определено се отличава със своите качества", анализира Димов.

Днес пък Софийският районен съд ще разгледа делото, което бившият защитник на "червените" Джаксън Менди заведе срещу клуба. Той претендира за неизплатени заплати и обезщетение от ЦСКА.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички