Бивш треньор на ЦСКА: И да има пари, клубът трудно ще убеди класни играчи


Бивш треньор на ЦСКА: И да има пари, клубът трудно ще убеди класни играчи
Снимка: Фен Клуб ЕТЪР

950 0

Бившият треньор на ЦСКА - Георги Василев, направи притеснително за феновете изказване. Коментирайки забавената "червена" селекция, той заяви, че клубът в момента не е привлекателен за футболистите.

Защо се бави селекцията в ЦСКА?

"Сигурно е, че спортно-техническото ръководство на ЦСКА полага големи усилия на трансферния фронт и прави всичко възможно да привлече добри футболисти възможно най-скоро. Чува се, че разполагат и с добър бюджет. Лошото е, че в момента "червените" се намират на доста глухо място що се отнася до селекцията. Провежда се европейско първенство, което отмества фокуса на много от агентите.

И с добър бюджет трудно ще убедят класни играчи, смята той

Още: Иван Велчев-Кюстендилеца обяви защо ЦСКА подписал договор с Юга за три години при заплата от 30 000 €

Отделно, ЦСКА няма да играе в международните турнири, това е сериозен минус при преговорите с добри футболисти. Като добавим и все още неясната ситуация в клуба след смяната на собствеността и проблемите с феновете от последния мач, всичко това води до затишието в момента", анализира Гочето пред "Тема спорт".

"Неприятното за ЦСКА е, че отстъпи сериозно в хранителната верига. Ако преди всеки искаше да носи червената фланелка, сега ситуацията е доста по-различна. Силните футболисти искат да усещат стабилност и да играят в Европа, а в момента "червените" не могат да гарантират нито едно от тези неща.

"Важно е ходът със Стипич да се окаже правилен"

Затова дори и да имат пари, пак задачата да убедят качествени играчи да подпишат е изключително трудна. Но те сами се вкараха в тази ситуация и сега сами трябва да излязат от нея. Затова и е много важно ходът с назначението на Стипич да се окаже правилен", допълни специалистът. А Стипич вярва, че и участници на Евро 2024 биха дошли в ЦСКА. 

Събарянето на стадион "Българска армия" приключи с демонтажа на мачтите (ВИДЕО)

Работилият с Гонзо - Георги Василев: Виждам развитието му, може да успее в БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички