Бивш треньор на ЦСКА, с когото Гриша Ганчев се изгаври, поема тим от Първа лига


Бивш треньор на ЦСКА, с когото Гриша Ганчев се изгаври, поема тим от Първа лига
Снимка: Cska.bg

14562 0

И до днес сред привържениците на ЦСКА стои усещането, че Бруно Акрапович бе треньорът, който получи най-несправедливо отношение по времето на Гриша Ганчев. Акрапович бе обожаван в Пловдив и вършеше чудесна работа за местния Локомотив, остави клуба, за да поеме "червените", а накрая дори не получи реален шанс за работа.

Бруно Акрапович се завръща в Първа лига?

По всичко изглежда обаче, че сега Акрапович е близо да завръщане в българската Първа лига. Според колегите от "Мач телеграф" той е фаворитът за това да поеме Спартак Варна. За последно той бе начело на Железничар през пролетта на тази година, но бе уволнен след само девет мача.

Любопитното е, че сегашният треньор на Спартак (Варна) Кириякос Георгиу е бил част от щаба на Акрапович на "Лаута" като анализатор. Ако се стигне до рокада сега, много е вероятно гръцкият треньор да остане част от екипа на Бруно. Босненецът има оферта от Беса от Северна Македония, но засега изчаква за по-добри предложения, включително и по-изкусителни финансово. А Петър Витанов, бивш играч на ЦСКА и работил с Акрапович в Локомотив Пловдив, вече се завърна в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички