Бивш треньор на ЦСКА: Томислав Стипич не знае къде се намира


Бивш треньор на ЦСКА: Томислав Стипич не знае къде се намира
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3722 0

Бившият наставник на ЦСКА Александър Станков изрази любопитно мнение в интервю на "червените" преди дуела срещу Хебър Пазарджик. Той изрази надежда за добра игра и успех във втория кръг, а освен това отличи желанието в тима и похвали младите футболисти.

Станков обаче сподели интересен коментар за старши треньора Томислав Стипич. Според него не трябва да има толерантен тон в ЦСКА и трябва повече агресия. Той засегна и директорите на "армейците".

"Стипич няма право да казва, че ЦСКА се бори за топ 5"

Още: ЦСКА платил по-малко от очакваното за Джейсън Локило

"Стипич каза, че е запознат с това на кой отбор е начело, но според мен май не знае къде се намира. Толерантен тон не е присъщ особено много на ЦСКА. Тонът на ЦСКА е победи, агресивност, битка и съвсем малко толерантност. Няма право да казва, че този клуб ще се бори за място в Топ 5. Напротив! Много треньори си отидоха, защото не повярваха, че могат да станат шампиони. Трябва непрекъснато да вярваш, че можеш да станеш шампион. Дори и да е невъзможно, пак трябва да се вярва.

Навремето загубихме два мача и феновете ни нарязаха гредите. Не можехме да си тръгнем, а сега не е така. ЦСКА трябва да е непримирим! Това е истината! Да не говорим, че и директорите не трябва да дават тон на мекушавост, защото това не е никак хубаво. Трябва твърда ръка! Ако трябва дори на моменти да се показва вулгарност и агресивност. ЦСКА никога не се примирява" - сподели Станков пред "Мач телеграф".

Локило загатна, че е техничен в рекламата на ЦСКА - взе номера на Али Соу (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички