Болезнено: Любослав Пенев щял да поеме ЦСКА, но се отказал - заради най-неприятната причина


Болезнено: Любослав Пенев щял да поеме ЦСКА, но се отказал - заради най-неприятната причина
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

26727 0

Привържениците на ЦСКА не бяха очаровани, когато бе обявено, че Томислав Стипич ще е новият старши треньор на тима. Въпреки това мнозинството сред "червена" България се обедини около мнението, че хърватинът с германски паспорт трябва да получи шанс и да не бъде съден предварително.

И все пак сред запалянковците се прокрадна въпросът нямаше ли български специалист, който да поеме тима. Сред желаните такива бяха имена като Любослав Пенев и Александър Томаш, като в крайна сметка и двамата ще продължат в Първа лига.

Защо Любослав Пенев е отказал да се завърне в ЦСКА?

Любо Пенев отказа на ЦСКА

Стамен Белчев сам подаде оставка след тоталния крах в края на сезона за "червените". Още преди това обаче имаше спекулации, че ЦСКА преговаря с Пенев. Според колегите от "Мач телеграф" това наистина е било така, като те посочиха и какво се е случило.

Според изданието разговорите между двете страни са завършили много бързо, като едно конкретно нещо е отказало "армейската" легенда. Това било предложените условия, които според изданието не били изобщо добри.

Освен това се допълва, че бъдещите идеи на "червените" също не допадали особено на специалиста, който през последния сезон спаси Хебър. Любопитното е, че никой от досегашните четири престоя на Пенев в клуба не е бил по-продължителен от един сезон.

Припомняме, че в крайна сметка Любослав Пенев бе официално обявен от Локомотив Пловдив - часове след това пък бивш играч на Левски бе аут от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички