Ботев Пловдив - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/2-финалите за Купата на България?


Ботев Пловдив - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/2-финалите за Купата на България?
Снимка: БГНЕС

3107 0

Ботев Пловдив и ЦСКА излизат един срещу друг в мач-реванш от турнира за Купата на България. В последните 7 години двата тима са печелили по веднъж трофея, като "червените" имат и два загубени финала.

Ботев Пловдив и ЦСКА в реванш за Купата на България при огромен залог

След края на първия двубой в София "канарчетата" си тръгнаха с крехък аванс с 1:0, а сега са устремени към нова победа или поне да запазят преднината си. В последната си шампионатна среща пловдивчани допуснаха поражение от Славия, но това по никакъв начин няма да повлияе на мотивацията им.

Залогът е огромен, а разпродаденият стадион също би следвало да окаже влияние за "жълто-черните", давайки криле на играчите и дори по-голяма мотивация за успех.

Двубоят за гостите от столицата се очертава жизненоважен предвид факта, че "червените" останаха единствено в борбата за спечелването на Купата на България. В първенството футболистите на Стамен Белчев изостават значително, а Лудогорец е на прага на 13-а поредна титла.

Дори второто място не е сигурно, като то може да се окаже доста ценно и да дава право на участие в Лига Европа, ако "орлите" осъществят дубъл и спечелят и Купата.

В редиците на "армейците" за трудното гостуване ще липсва голямата звезда в нападението Фернандо Каранга заради натрупани жълти картони, след като си изкара много глупаво официално предупреждение срещу Левски.

Къде да гледаме Ботев Пловдив срещу ЦСКА?

Мачът-реванш между Ботев Пловдив и ЦСКА от полуфиналите за Купата на България е с начален час 18:45 ч. и ще бъде предаван в ефира на "Диема спорт". Също така може да проследите всичко най-интересно по време на двубоя НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички