Буш: С Тони Силва сме част от голям отбор


Буш: С Тони Силва сме част от голям отбор

2969 0

"Имам още две години от договора, играем за ЦСКА и само искаме да играем все по-добре. Преди зимата не можем да кажем нищо за оферти към нас. Ние следваме своите мечти. Естествено, че мотивацията да се докажем и да играем на запад е голяма. Не мислим колко гола ще вкараме. Ние сме част от един голям отбор. Най-важното е да играем добре и да побеждаваме, да показваме, че ЦСКА е голям отбор”. Това заяви нападателят на ЦСКА Серджиу Буш при награждаването си за играч на месец септември в "А" група.

Румънецът благодари на съотборниците си за спечелената награда и обяви, че с добрите си игри той и съотборниците му се отблагодаряват на треньора Стойчо Младенов.

"В началото бях нов в отбора и в шампионата. Защитниците не ме познаваха, но сега може би вече знаят по-добре играта ми и внимават. Ако играем както можем, няма защита в България, която може да ни спре. Нямаме нужда от специална физическа подготовка, правим добри тренировки. Понякога се забавляваме на терена, бързи сме, правим контри и понякога вкарваме с лекота по 2-3 гола. Важно е, че Стойчо Младенов е близо до нас. Дойдоха 15 нови играчи и той бързо ни направи силен отбор, свърши си страхотно работата. С играта си ние му се отблагодаряваме", коментира голаджията.

Буш призна, че се надява селекционерът на Румъния Виктор Пицурка да забележи силното му представяне в българския шампионат и да му изпрати повиквателна.

"Разбира се, че мисля за националния отбор и се надявам да играя за Румъния”, категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички