“Червеният” уикенд продължава в понеделник - удобен шанс за ЦСКА и феновете


“Червеният” уикенд продължава в понеделник - удобен шанс за ЦСКА и феновете
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3560 0

Феновете на ЦСКА са много щастливи от изминалия уикенд. Много от тях пропътуваха разстоянието до Благоевград за символичното домакинство срещу Берое, спечелено с 1:0 пред 7000 запалянковци. 

Междувременно любимите им таланти изненадващо разбиха с 3:0 втория отбор на Левски в среща от Югозападната Трета лига. Още през миналите два сезона Стамен Белчев беше започнал доминация над "сините", но тогава тя не правеше толкова впечатление, защото в отбора бяха имена като Марк-Емилио Папазов, Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски. 

Важен мач за ЦСКА II

Едва днес, в почивния понеделник, ще играе и вторият отбор на ЦСКА. Само той ще играе в София сред трите "армейски" тимове. Дори и възпитаниците на Владимир Манчев обаче нямат свой "дом", подвизавайки се в Драгалевци. 

Това обаче е добра възможност феновете да се запознаят със състоянието на българските таланти в отбора. Големият въпрос е дали Александър Томаш няма да прати на Манчев футболисти като Християн Петров и Станислав Шопов, които не получиха нито една минута срещу Берое. 

ЦСКА II ще търси победа

Кои футболисти може да гледате

Съперник от 17:00 часа ще бъде Янтра Габрово, който до миналия сезон бе воден от Вили Вуцов. Сега габровци са девети след девет мача с 14 пункта, а ЦСКА II e последен пред зоната на изпадащите - осем пункта от осем мача и 16-о място. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Ако "червените" победят - те ще натрупат 11 точки и ще се отдалечат на 4 точки от дъното. През сезона за отбора вече играха Амос Юга, Густаво Бусато и Браян Кордоба. 

Очаква се днес да се подвизават играчи като Петко Панайотов, Марк-Емилио Папазов, Иван Тасев, Йоан Борносузов и останалите българи, подкрепяни до болка от "червените" фенове. 

Още: Александър Томаш пусна болен Илиан Илиев - младши като титуляр срещу Берое

Изненада: ЦСКА извежда още едно домакинство в провинцията - хиляди се готвят да щурмуват

Нов шеф към БФС призна: Знамената на феновете пречеха на ВАР за ЦСКА - Берое

ЦСКА загуби с хандбален резултат и директор си отива?

Официално: Един болен и двама с болки след победата на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички