ЦСКА фалира, но остава в "А" група?


ЦСКА фалира, но остава в "А" група?

3228 1

ЦСКА ще бъде обявен в несъстоятелност и ще фалира след края на сезона, но въпреки това няма да напусне "А" група. Това информира днес агенция "ПИК", позовавайки се на отлично осведомен източник за ситуацията.

Подобен ход изглеждаше невъзможен и се очакваше, ако се стигне до фалит, "червените" да купят лиценз на отбор от "В" група, но ръководството на тима е намерило вратичка, през която ще успее да остане в елита.

Освен това феновете на тима могат да бъдат сигурни, че Любослав Пенев ще остане на "Българска армия", след като се е разбрал с Ивайло Манджуков да подпише 3-годишен договор с тима и да му помогне да изплува.

За целта - "червените" ще работят с бюджет от 4 милиона лева, а таванът на заплатите ще е 7 хиляди лева. Бюджетът ще бъде събран от инвеститори и спонсори, както и от дарения от феновете на тима.

Освен това с тима ще се разделят почти всички чужденци, за част от които ЦСКА ще успее да вземе и трансферна сума. Вместо доказани ментета, ще се използват юноши и български играчи.

Информацията е неофициална.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички