ЦСКА има своя нов (стар) треньор: Той вече трябва да е в България


ЦСКА има своя нов (стар) треньор: Той вече трябва да е в България
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10461 0

Ръководството на ЦСКА е реагирало светкавично, след като по-рано днес освободи Саша Илич от поста старши треньор на клуба. Раздялата със сърбина дойде след един сезон начело на 31-кратните шампиони.

Спекулации около бъдещето му имаше в края на миналия сезон, но до раздялата се стигна едва след загубата от Сепси с 0:2. Това означава, че друг специалист ще изведе "червените" в четвъртък при реванша с румънския тим. 

Наследникът на Илич

В съботния следобед по информация на Блиц стана ясно, че в България около 14:00 часа трябва да е пристигнал небезизвестният Нестор Ел Маестро, за да поеме клуба. Това би бил втори негов период в клуба след този през втората половина на 2018 г. 

Сръбският наставник с английски паспорт се задържа на "Армията" до зимната пауза на сезон 2018/19, когато бе освободен след изключително положителен баланс. Той остана начело в рамките на 27 срещи - 19 победи, 3 ремита и 5 загуби.

Трябва да се отбележи, че две от пораженията бяха от Копенхаген с по 2:1 в третия предварителен кръг на Лига Европа, а след това ЦСКА отстъпи от Лудогорец, Левски и Славия с по 0:1.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Именно и на Ел Маестро ще се падне голямата задача да се справи с двата гола пасив при визитата на Сфънту Георге в идния четвъртък. Той обаче не е ръководил двубой от първото тримесечие на 2022 г.

Вижте с какво може да бъде запомнен Илич начело на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички