ЦСКА измъкна 1:0 в контрола с германци в Турция


ЦСКА измъкна 1:0 в контрола с германци в Турция

1462 1

ЦСКА измъкна победа с 1:0 в контрола с германския Аален на лагера в Турция. Така отборът на Стойчо Младенов постави успешно начало на приятелските мачове от подготвителния период преди пролетния дял от шампионата. Автор на единственото попадение в срещата стана Орелиен Жоаким, който се разписа от дузпа през първото полувреме. Якуб Дивиш пък се отличи със спасен 11-метров наказателен удар.

Дебют за ЦСКА напрвиха и трите нови попълнения на тима до този момент – Николич, Фортес и Бъркляча. Жоаким вкара единственото попадение в срещата още в 20-ата минута, след като бе точен от наказателен удар. Малко по-късно нападателят имаше нова отлична възможност, но изстрелът му не попадна в рамката на вратата. В 33-ата минута тимът на Аален също получи правото да изпълни дузпа след фаул на защитника Пламен Крачунов. Стражът на „черевните“ Якуб Дивиш обаче показа завиден рефлекс и успя да избие, с което предотврати изравняване на резултата. През второто полувреме Стойчо Младенов пусна изцяло нов състав на терена, като най-добрите възможности за "червените" пропиля Серджиу Буш.

В четвъртък ЦСКА ще изиграе и втората си контрола  срещу украинския Металист (Харков).

Съставът на ЦСКА:

Първо полувреме: Дивиш, Василев, Супусепа, Причиненко, Крачунов, Съндй, Галчев, Милисавлевич, Жоан Фелипе, Фортес, Жоаким

Второ полувреме: Господинов, Попов, Причиненко, Супусепа, Кукоч, Бъркляча, Маркиньос, Тони Силва, Витанов, Буш, Николич

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички