ЦСКА краде Бумал от Литекс


ЦСКА краде Бумал от Литекс
Снимка: Иван Йочев

2066 0

Нагла кражба на футболист от Литекс се подготвя в ЦСКА, научи Sportline.bg. Старши-треньорът на "червените” Стойчо Младенов и дясната му ръка Иво Котев се опитват да отмъкнат полузащитника Петрус Бумал.

21-годишният камерунец вече се оплакал на съотборниците си, че от ЦСКА няколко пъти са го търсили с предложение да тръгва за София. Бумал им отговорил, че има договор с Литекс и, че дори и да иска, няма начин да избяга от Ловеч. "Ти ела, а ние ще те оправим”, шепнели в слушалката от ЦСКА.

Бумал вече е сподели със съотборниците си за неприличните предложения. Въпрос само на време било тази новина да стигне и шефовете на Литекс, които едва ли ще останат във възторг.

Най-вероятно Стойчо и Котев искат да им отмъкнат Бумал, за да си отмъстят за подобен случай от миналото лято. Само че тогава беше обратното. Джаксън Менди и Омар Косоко от ЦСКА скандално преминаха в Литекс. Подмамиха се от това, че в Ловеч плащат много по-редовно, отколкото на „Армията”. От Косоко впоследствие не излезе нищо. Менди в момента също не е в Литекс. Говори се, че е заминал за Азербайджан или Казахстан, където ще бъде продаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички