ЦСКА начерта конкретна структура на управление, обявиха името на собственика


ЦСКА начерта конкретна структура на управление, обявиха името на собственика
Снимка: БГНЕС

3264 0

От ЦСКА дадоха пресконференция, на която обявиха конкретно каква е структурата на клуба и йерархията в управлението. В брифинга участие взеха изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов, техническият директор Михаил Александров и новият треньор Томислав Стипич.

Начело на клуба е акционерно дружество НФСКИН с учредител Данаил Илиев. Именно с него стана ясно, че се водят ежедневни разговори относно управлението на "армейците". "Структурата на управление на ЦСКА – ЦСКА е акционерно дружество. На върха на пирамидата са физически и юридически лица. Христо Стоичков и НФСКИН с учредител Данаил Илиев. С Христо Стоичков по-рядко комуникираме, но по-напоително", категоричен бе Орманджиев.

Кои са отговорните фактори и промените в ЦСКА?

"В УС са Ангел Борисов, Орманджиев и Филип Филипов. Той назначава изпълнителни директори. Тук отново сме ние. Нашите функции са равнопоставени. Функцията ни е споделена. Аз съм човекът, който отговаря за администратичната част, а Филипов за спортно-техническото направление. Не значи, че дейността ни се размива. Филипов може здраво да удари по масата и знае как се става шампион и как се печели купа", допълни той.

Има промяна при финансовия директор има промяна – Петър Стоянов, като официално бе представен и Михаил Александров. "Има визията за клуб като ЦСКА, млад човек. Щастлив съм, че мога да го представя. Маркетинг и пиар е много важен за всеки един клуб. Социалните мрежи и дигиталните медии са свързани с всеки един клуб и там се обявяват големите новини. То си е отделно звено. Дали сме поле на изява на хората, които разбират и смятаме, че се справят много добре. Технически директор е нова позиция в нашия клуб. Ще възникнат доста въпрос. Най-накратко организация на мача и инфраструктура. За Михаил е нещо като специалност. Михаил от доста време се занимава. Неговата работа изискваше пътуване по Европа. Чакахме и удачен момент, в който да ви изговорим тези работи. Вижда се по-нагледно самата структура на управление. На върха на клуба е акционерно дружество. Ежедневно комуникираме с Данаил Илиев. Той живее с проблемите на клуба", добави Орманджиев.

Стана ясно, че ще се обърне и специално внимание на социалните медии и кампании. "За ЦСКА ще са важни всички социални кампании. Екипировката за следващия сезон е нещо много по-мащабно от една фланелка. Свързано с една много интересна кампания.

Спортно-техническото направление е разделено на две – мъжки отбор, професионален футбол, начело с Томислав Стипич, Владимир Манчев на втория отбор - скаутско звено – Иван Славов. Той е на върха на пирамидата и работи добре с развитите платформи, за да не гледаме видеокасетки. Работим с данни".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички