ЦСКА не пожали и Септември за нова убедителна победа във "В" група


ЦСКА не пожали и Септември за нова убедителна победа във "В" група

1273 0

ЦСКА продължава с доброто си представяне от началото на сезона във "В" група. Преди минути "червените" спечелиха гостуването си на Септември София с 3:0 в среща, изиграна на стадион "Локомотив" в квартал "Надежда". Много силен мач направи Костадин Хазуров, който отбеляза две от попаденията за своя тим. Третият гол бе дело на Борис Галчев. Реферът отмени гол на Септември заради засада, а също така не зачете и попадение на ЦСКА заради нарушение в атака.

Първо полувреме

ЦСКА доминираше в началото на срещата и не след дълго това даде резултат. В 16-тата минута резултатът беше открит. Точен бе Костадин Хазуров, който получи топката по десния фланг от Самир Аясс и стреля от въздуха към вратата на Септември. Топката прехвърли вратарят на домакините и влезе в мрежата.

Септември обаче не се предаде. В 23-тата минута тимът бе много близо до изравнително попадение, но удар на Христо Спасов мина на сантиметри от вратата на ЦСКА.

След това гостите имаха няколко добри голови възможности, но не се възползваха от тях. Все пак ЦСКА удвои преднината си в 43-тата минута, като голмайстор отново бе Костадин Хазуров. Този път обаче той се разписа от дузпа, след като бе съборен в наказателното поле от Анатоли Тодоров.

Второ полувреме

Малко след подновяването на играта Септември отново имаше шанс да прати топката в мрежата на ЦСКА. Петър Тончев стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на „армейците“ изби. Георги Русев обаче бе много близо до добавка, с което да прати топката в празната врата на гостите, но не му достигнаха сантиметри.

В 56-тата минута Костадин Хазуров можеше да реализира хеттрик. Той остана сам срещу вратаря на Септември, но прати топката в краката му. След това и Божидар Чорбаджийски направи невероятен пропуск. Той не успя да вкара на празна врата, след като играч на домакините изчисти топката от голлинията.

В 70-тата минута гол на Септември бе отменен заради засада. Димитър Андонов прати топката в мрежата на Стоян Колев след отличен пробив на Брестовички, но попадението не бе зачетено.

Седем минути по-късно ЦСКА сложи точка на спора, след като отбеляза трети гол. Той бе дело на Борис Галчев, който засече центриране на Николай Цветков.

В 81-та минута Александър Бранеков бе точен за своя тим, но реферът не зачете гола му заради нарушение в атака. До края на срещата резултатът се запази.

Септември - ЦСКА 0:3

"Септември": Емил Петров, Мартин Димитров (46 - Антонио Павлов), Илиян Гаров, Николай Николов, Стоян Предев, Димитър Андонов, Анатоли Тодоров (46 - Кирил Брестовички), Асен Чандъров, Петър Тончев, Георги Русев (60 - Доменик Аврамов), Христо Спасов

ЦСКА: Стоян Колев, Божидар Чорбаджийски, Александър Бранеков, Борис Галчев, Александър Александров, Йордан Йорданов, Самир Аясс (75 - Николай Цветков), Милен Кикарин (81- Иво Иванов), Станислав Маламов (64 - Павел Головодов), Костадин Хазуров, Ангел Грънчов

Съдия: Ивайло Стоянов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички