ЦСКА обяви всички контроли: Играе срещу... ТИКВА - феновете недоволстват


ЦСКА обяви всички контроли: Играе срещу... ТИКВА - феновете недоволстват
Снимка: Бойко Димитров / Actualno.com

6160 0

От ЦСКА официално обявиха приятелските срещу, които ще изиграят преди старта на новия сезон 2024/25 в българската Първа лига. "Армейците" посочиха имената четири пет от съперниците си, които ще срещнат в Банско, като все още предстои да бъде уточнен още един.

Контролите ще се състоят в периода 22.06-05.07, като първата е срещу Беласица Петрич, но ще се състои на клубната база в Панчарево на 22 юни. Първият приятелски двубоя в Банско е срещу Крумовград (26.06), като тимът ще срещне още Политехника Яш (29.06), Макаби Петах Тиква (05.07) и Раднички Ниш (05.07).

Всички приятелски мачове на ЦСКА преди сезон 2024/25

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ)

Контролите на ЦСКА

По коментарите на привържениците на ЦСКА се доби представа, че не са особено удовлетворени от имената, срещу които любимците им ще се изправят. Витае притеснение и дали отборът ще бъде готов за следващия сезон и доколко ще може да провери прогреса си с тези контроли.

Любопитното е, че е предвиден още един приятелски мач за 5-и юни, но е допълнено, че "предстои уточняване" срещу кой опонент ще бъде той. На 13 или 14 юли юе бъде представен тимът на Националния стадион "Васил Левски".

"Ето какви приятелски мачове ще изиграем до старта на новия сезон.

Още: Последният гол, вкаран от български нападател за ЦСКА, падна преди 1355 дни

Датата на официалното представяне ще бъде съобразена и финализирана след излизането на програмата на Първа лига" - написаха от клуба. Междувременно се появи информация, че до дни започва строежът на новия стадион на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички