ЦСКА още избира защитник за Лозана


ЦСКА още избира защитник за Лозана

1005 0

Ръководството на ЦСКА все още не е избрало адвокат, който да обжалва решението да бъдат платени 320 000 евро на агента Генади Вучков. Това бе постановено в края на миналата седмица от Арбитражния съд при БФС. Сумата е дължима като неустойка за преждевременното прекратяване на договорите на Венков, Кириакидис, Тасио и Сержинъо. За всеки един от тях трябва да се платят по 80 000 евро.

От "Армията" контрираха и обявиха, че ще обжалват в Арбитражния съд в Лозана. Но все още не е избран адвокатът, който да го направи. Като най-възможен вариант изглежда Борис Колев, пише "Тема Спорт". Той е специалист именно по международни казуси, но не е сигурно, че случаят ще бъде поверен на него. Друга опция е Георги Гайдаров, който също като Колев е външен сътрудник на клуба.

Проблем пред ЦСКА е това, че трябва да се плати сериозна сума за обжалването в УЕФА - по 17 000 швейцарски франка за всеки един от 4-те случая, или общо 68 000. Това се равнява на 124 000 лева.

ЦСКА трябва бързо да избере човек, който да защити интереса на клуба в евроцентралата, тъй като срокът за плащане на 320-те хиляди евро е до 27 февруари. Ако той не бъде спазен, случаят ще се отнесе до Дисциплинарната комисия на БФС. Тя ще постанови нови 14 календарни дни срок и след тяхното изтичане може дори да бъдат отнети 12 точки на ЦСКА - по 3 за всеки един от четиримата играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички