ЦСКА планира да вдигне четворно продажбите на фен-артикули


ЦСКА планира да вдигне четворно продажбите на фен-артикули

2273 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров съобщи с радост, че "червените" са стигнали до сделка с веригата магазини "Спорт Депо" за продажба на фен артикули.

Благодарение на сделката се очаква приходите от продажба на мърчендайсинг да скочат няколко пъти, като Тодоров предполага, че това може да е от 150 хиляди лева годишно до 600 хиляди лева.

"С този договор, който подписахме, отговаряме на претенциите на феновете в цялата страна да имат достъп до екипите и артикулите на ЦСКА. В страната има много магазини на "Спорт Депо". Във всеки от тях ще има секция с артикули на ЦСКА. Голяма част от чисто фенските артикули ще бъдат произвеждани от "Спорт Депо".

Не говоря само за артикулите с марката "Лото". От всеки продаден продукт ще получаваме сериозен процент. Приходите от търговска дейност ще се увеличат не с проценти, а с пъти. Нещо, което до момента не е било така.

Досега годишно приходите от тази дейност са 150 хиляди лева. Очакваме да скочат на 500-600 хиляди", каза шефът на армейците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички