ЦСКА планира реконструкция на „Българска армия“


ЦСКА планира реконструкция на „Българска армия“
Снимка: БГНЕС

1618 0

Ръководството на ЦСКА планира да направи реконструкция на стадион „Българска армия“. Това обяви Гриша Ганчев по време на срещата с привържениците на „червените“, която се провежда в момента.

„Със стадиона има няколко варианта. Стадионът в този вид не трябва да бъде по този начин. Всички сте били на мачове в Ловеч, видели сте как е там. Тази писта ще си остане, отборите трябва да излизат през Сектор А. Това е тежка инвестиция, но ако ние правилно си изиграем картите, не е невъзможно да се случи в следващите 2-3 години. Ще започнем постепенно с единия сектор, с другия. Козирката ще си остане, защото навява хубави спомени от победи, но ще я заздравим.“, сподели Ганчев.

Той коментира и ситуацията с базата в Панчарево: „Аз мисля базата в Панчарево да си я върнем на държавата и да си купим терен, има земеделски земи около София, 50-60 декара и да се изгради нормален център, на който да се готвят нашите отбори от юноши до мъже. Няма смисъл постоянно да ни натяква държавата, че ни го дава, че било нейно.“, заяви Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички