ЦСКА поздрави... ЦСКА за ЗЛАТОТО на Игрите в Париж


ЦСКА поздрави... ЦСКА за ЗЛАТОТО на Игрите в Париж
Снимка: cska.bg/ Getty Images

41 0

От ЦСКА излязоха с официално съобщение на страницата си в социалната мрежа Facebook. То бе насочено на първо място към първия спортист, донесъл златен медал на България на Париж 2024 - Семен Новиков. От клуба поздравиха него, а и спортния клуб по борба ЦСКА.

ЦСКА с поздрав за всички БГ спортисти с медал на Париж 2024

"Армейците" не пропуснаха да споменат и останалите ни медалисти до момента - Божидар Андреев, Кимиа Ализаде, Хавиер Ибанес и Магомед Рамазанов, като на последния пожелаха да спечели златото днес вечерта. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Огромен Семен Новиков!

Поздравяваме олимпийския шампион на България и състезател на ЦСКА за силата, волята, вярата и интелекта, с които изкачи родината ни до най-високото спортно стъпало! Поздравяваме и Спортен клуб по борба ЦСКА, където се подготвят следващите родни шампиони.

Огромно браво за всички състезатели, спечелили медали за България до момента: Божидар Андреев, Кимиа Ализаде, Хавиер Ибанес и Магомед Рамазанов, на когото пожелаваме довечера да стане следващият олимпийски шампион. Желаем успех и на всички онези, на които тепърва им предстоят състезания!" - написаха "червените".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички