ЦСКА пречупи Септември за Купата


ЦСКА пречупи Септември за Купата
Снимка: БГНЕС

1209 0

ЦСКА продължава напред в турнира за Купата на България след 1:0 срещу Септември на ст . "Българска Армия".

"Червените" стартираха ударно срещата. В 5-ата минута Чорбаджийски отправи силен удар, вратарят на Септември спаси, но топката тупна зад голлинията. Реферът Вихрен Манев обаче не посочи центъра. 

Две минути по-късно Преслав Йорданов пропусна сам срещу вратаря.

Домакините от Септември отговориха с изстрел на Анатоли Тодоров, но топката рикошира в крака на футболист на "армейците" и излезе в корнер.

Самир Аясс изпробва късмета си в 27-ата минута , но след удар от дъгата, топката премина покрай страничния стълб.

В 30-ата минута Септември създаде добра ситуация за гол. Георги Русев бе изведен отляво в наказателното поле, но ударът му не намери очертанията на вратата.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Малко след това Николай Цветков отправи страховит изстрел от пряк свободен удар, но вратарят на Септември Емил Петров демонстрира добър рефлекс и изби със сетни усилия.

В самия край на първата част "армейците" сътвориха меле в наказателното поле на символичните домакини, но не успяха да се възползват от колебливото представяне, в тази ситуация, на противниковите бранители.

В 79-ата минута Йордан Йорданов пропусна да се разпише от чиста позиция. Влезлият като резерва състезател не уцели вратата от 3 метра след центриране от корнер.

Три минути по-късно Борис Галчев изведе с прецизен пас Костадин Хазуров сам срещу вратаря, но шутът на нападателя срещна левия стълб.

В 90-ата минута Хазуров за втори път бе на крачка от гола, но и този път не успя да зарадва "червените" фенове. Таранът отправи изстрел със задна ножица, но Петров изби в корнер.

В даденото продължение топката удари в ръката Динчев, но съдията не отсъди най-тежкото наказание. Секунди по-късно Преслав Йорданов отбеляза победното попадение за "чревените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички