ЦСКА притесни със съобщение: 8 играчи са АУТ за следващия мач - ето кои


ЦСКА притесни със съобщение: 8 играчи са АУТ за следващия мач - ето кои
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2895 0

От ЦСКА излязоха с обзор на днешния (27.10) тренировъчен ден. В него съобщиха какво е случващото се в лазарета преди следващия мач - сблъсък с Добруджа за Купата на България. Срещата ще се състои във вторник (29.10), като цели 8 "червени" играчи няма да могат да вземат участие.

ЦСКА с куп контузени

Това са получилите мускулни проблеми срещу Ботев Враца - Мика Пинто и Джейсън Локило, както и Густаво Бусато, който получи още по-тежка травма във въпросния мач. Освен тях аут са възстановяващият се Браян Кордоба, измъчваният от вирусно заболяване Зюмюр Бютучи, както и Аарон Исека, контузен в дербито с Левски. Георги Чорбаджийски и Мартин Стойчев също още лекуват травми.

Ето какво написаха "армейците":

"ЦСКА поднови тренировки днес преди обяд на клубната база в Панчарево, като червените се готвят интензивно за предстоящото гостуване на Добруджа от първия кръг на Купата на България. Двубоят е в Добрич на 29 октомври (вторник) от 13:30 ч.

Заниманието включваше различни упражнения за комбинативност и скоростна техника, както и двустранна игра. Защитникът Браян Кордоба продължава да се готви на облекчен режим и няма да е на разположение за следващия двубой, както и Мика Пинто и Джейсън Локило, които получиха мускулни контузии в последния шампионатен мач. С тима не се готви още и Густаво Бусато, получил тежка травма срещу Ботев (Враца), както и Зюмюр Бютучи, който още не е възстановен от вирусно заболяване. Аарон Исека също продължава да лекува контузия в коляното.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Утре ЦСКА ще тренира от 10:30 ч. в Панчарево, а в 13:15 ч. старши треньорът Александър Томаш ще даде пресконференция в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“. След това армейският тим ще замине за Добрич" - написаха от клуба. А големият въпрос в ЦСКА е дали Иван Дюлгеров ще успее да замести Густаво Бусато.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички