ЦСКА призна: Лиъм Купър е с рядко срещана контузия - ето какво се случва с Делова


ЦСКА призна: Лиъм Купър е с рядко срещана контузия - ето какво се случва с Делова
Снимка: Фейсбук страница на ЦСКА

1598 0

От ЦСКА излязоха със съобщение на официалния си сайт, в което обясниха състоянието на двама от играчите с травми - централните бранители Лиъм Купър и Лумбард Делова.

Лиъм Купър е с контузия на косия коремен мускул, а Лумбард Делова е добре

Оказва се, че за национала на Косово няма сериозни последствия след удара в коляното и ще се присъедини към тима след лагера с националния тим. Купър обаче е с контузия на косия коремен мускул, като в следващите дни ще мине още изследвания, след които ще се разбере колко сериозно е положението и колко време ще се възстановява.

Ето какво написаха от клуба:

"Шотландският защитник на ЦСКА Лиъм Купър е с контузия на косия коремен мускул, а в следващите дни ще премине допълнителни медицински изследвания, които ще установят степента на увреждането и периода на възстановяване. Бранителят получи травмата по време на последния шампионатен двубой на червените срещу Септември и бе заменен принудително още през първото полувреме.

Друг от футболистите на армейците, за когото имаше съмнения за контузия – Лумбард Делова, няма сериозни последствия след удара, който получи в областта на коляното в същия двубой. Той ще се присъедини към подготовката на ЦСКА след лагера с националния отбор на Косово" - гласи съобщението. А ето кой ще води атаката на ЦСКА срещу Левски.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички