ЦСКА с оферта за 400 хил. евро за халф, има обаче и голяма конкуренция


ЦСКА с оферта за 400 хил. евро за халф, има обаче и голяма конкуренция
Снимка: БГНЕС

2551 0

След кризата, която настъпи в ЦСКА от началото на сезона, се очаква да разберем кой ще замени Томислав Стипич на треньорския пост. Друг проблем, който също притеснява "червените" фенове е липсата на нови играчи, с които да се вдигне нивото на отбора.

ЦСКА със сериозен интерес към халф

Според изданието "237foot.com" ЦСКА има сериозен интерес към камерунския халф на израелския Ашдод Мартин Ботрел Атеменг Ндзие. Ашдод не иска да се разделя с камерунския футболист, но към него има интерес, освен от страна на българския клуб, още от молдовския Шериф Тираспол, както и от френски клубове от Лига 2.

Допълва, че "червените" са отправили конкретна оферта към Ашдод за Ндзие за 400 хиляди евро, като на футболиста е предложен тригодишен договор.

21-годишният Мартин Ндзие е дефанзивенн халф със силен ляв крак. Той започва кариерата си в Ренесанс от Нгуму в Камерун, като от 2019 година играе в Израел. Носил е и фланелката на Апоел Рамат Ган.

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички