След 4-те загуби: ЦСКА решава проблемите с нова колосална сума за двама играчи


След 4-те загуби: ЦСКА решава проблемите с нова колосална сума за двама играчи
Снимка: БГНЕС

5565 0

В ЦСКА ще хвърлят куп пари, за да погасят пожара, който избухна в редиците на тима от началото на сезона. С 4 поражения в 5 мача, "червените" са далеч от челото, ще имат нов треньор, а съставът изглежда крайно неподготвен за мачовете от родния елит. 

Поради тази причина в следващите няколко дни ЦСКА ще се опита да реши поне част от проблемите си с двама нови играчи, чието привличане ще излезе солено на клубната управа. 

Според информация на Sportal, тримата новопривлечени до момента - Джейсън Локило, Лумбард Делова и Годуин Коялипу, са стрували около 1.5 милиона евро на ЦСКА, а със следващите две попълнения сумата, пръсната за нови футболисти, ще надхвърли 3 милиона евро. 

Още: ЦСКА с неприятна вест за последния мач на тима през август - обяви и стадиона, на който ще играе

В ЦСКА платили 1.5 милиона евро за 3-мата нови в тима

Това е в почти пълен противовес със стратегията под ръководството на Гриша Ганчев. Досега клубът търсеше футболисти, които са или свободни агенти, или трансферната сума да не надхвърля 1 милион лева. 

Ако ЦСКА довърши селекцията по план, това ще е един от най-скъпите трансферни прозорци в историята на тима. Йоанис Питас е трансферна цел №1 на тима, като централният нападател на АИК ще излезе над 1 милион евро на клуба, ако се стигне до сделка. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Междувременно, драмата с новия треньор на тима продължава с пълна сила. Докато се чака официалното обявление, че Стипич е уволнен, "червените" преговарят с Александър Томаш. Дори излязоха информации, че преминаването му в клуба е сигурно, но президентът на Спартак (Варна) излезе с ясна позиция по оста Томаш - ЦСКА

Провалът  с Томислав Стипич е очевиден, като раздялата е сигурна, но при какви условия тепърва ще разберем. Сериозен проблем пред ЦСКА е фактът, че хърватинът е поискал внушителна сума, за да прекрати договора си и да напусне без много шум

ВИЖТЕ ОЩЕ ЗА ЦСКА: 

Обрат: БФС мисли нов вариант за Левски - ЦСКА с фенове на двата тима

В опит да поправи счупеното: ЦСКА иска да вземе спортен директор, който е правил куп трансферни удари

Неосъществена раздяла: Стоян Орманджиев се сбогувал с клуба, но бързо бил върнат

Още: Още един български треньор, победил ЦСКА, е вариант за "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички