ЦСКА срещу Мъри в Анталия


ЦСКА срещу Мъри в Анталия

1403 0

Един особено любопитен сблъсък се очаква през февруари, но в Анталия.

ЦСКА договаря мач със Станимир Стоилов и неговия Астана. Двата клуба вече са в контакт и остава да се уточни единствено датата. "Червените" ще са на 41-дневен лагер на Турската ривиера, а казахстанският шампион ще се засече за кратко с лидера в "А" група, пише "Труд". Историята на съперничеството между Стойчо Младенов и Стоилов е дълга, но най-интересните моменти са от времената им в ЦСКА и "Левски". Последната им среща бе 0:0 в Коматево, когато "червените" гостуваха на "Ботев" през пролетта.

В същото време мениджър с руски произход дойде на двубоя ЦСКА - Локомотив (Пд) (2:0). Емисарят работи основно с млади футболисти, но е пожелал на всяка цена да гледа „червените". Най-добрият от ЦСКА - Тони Силва, има и английско минало. В юношеските си години бе в Челси и Ливърпул. Освен пратеника на Арсенал на трибуните имаше и хора от холандските Твенте и Грьонинген, както и от норвежкия Хаугесунд.

Хърватският защитник на ЦСКА Тончи Кукоч е добре и ще започне да тренира още в понеделник. Бранителят се оплака от разтежение и беше сменен още в 35-ата минута. Дотогава Кукоч игра доста слабо и почти нямаше вярно отиграване. По-сериозна е контузията на Апостол Попов - порезна рана сред сблъсък с играч на Локомотив. Напрежението очевидно идва в повече на голмайстора Сержиу Буш, който отново не се разписа и игра под очакванията.

Слуховете за трансфер явно влияят лошо на румънеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички