"ЦСКА вече е много по-добър отпреди, оставам, докато не сме на върха"


"ЦСКА вече е много по-добър отпреди, оставам, докато не сме на върха"
Снимка: ЦСКА/Фейсбук

6856 0

Един от гласените за неизменни титуляри за ЦСКА през следващия сезон Улаус Скаршем даде интересно интервю, в което говори по различни теми. На първо място той сподели, че "армейците" вече са много по-добър отбор, отколкото са били преди.

Освен това Скаршем даде заявка, че ще остане в отбора, докато ЦСКА не се върне на върха. Той призна, че разочарованието от миналата кампания и пропуснатия шанс да играят европейските клубни турнири вече е зад гърба, тъй като не може да се живее в миналото и гледат напред.

"Спечелихме 6 от 6 мача, вижда се, че имаме ясен план как искаме да играем, да пресираме и да изглеждаме на терена. Стабилен лагер с трудни тренировки и не много контузии, за щастие. Но сега сме много по-добър отбор отколкото преди.

Много рано е да се каже (бел. ред. какво могат да постигнат през новия сезон), но аз дойдох тук, защото искам да печеля. Искам да се боря за победи и да помогна на ЦСКА да се върне на върха. Ако не успеем тази година, то ще опитаме пак следващата. Ще остана тук, докато ЦСКА се върне не върха.

В ЦСКА вече няма разочарование за миналия сезон

Скаршем с големи цели с ЦСКА

Да (бел. ред. отиде си разочарованието от загубата в евробаража), като футболист не можеш да живееш в миналото. Трябва да гледаш напред, да се подобряваш постоянно. Ако мислиш какво е станало преди 3 месеца, няма да го постигнеш. Трябва да работиш всеки ден и да се опитваш да се развиваш постоянно" - сподели Скаршем пред "Мач телеграф".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

По-рано днес пък се появи информация, че ЦСКА изчиства голяма въпросителна за "Българска армия" съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички