ЦСКА замина на тежък лагер с двама нови


ЦСКА замина на тежък лагер с двама нови

987 0

Отборът на ЦСКА замина на лагер в Анталия. Играчите на Стойчо Младенов ще бъдат в Турция до средата на февруари, като бройката на контролите все още се уточнява.

С тима заминаха двама нови футболисти - Амансио Фортес от Ангола и мароканският вратар Ясин Ел Харуби, който идва от Верея Стара Загора.

За южната ни съседка не заминаха днес Неманя Милисавлевич, Сержиу Буш и капитанът Валентин Илиев, но те ще се присъединят към "армейците" на по-късен етап.

На аерогарата обаче се появиха спряганите за трансфери Тончи Кукоч и Апостол Попов. За хърватинът все още има голяма вероятност да премине в друг тим, докато Попов със сигурност остава в клуба и ще се бори за титулярното място.

"От този лагер очакваме да се подготвим физически добре и от спортно-техническа гледна точка - да бъдем перфектни. Искаме да подобрим състоянието си. Всички вие бяхте свидетели как се изгради този отбор в процес на шампионата. Това ни затрудни, защото трябваше да се борим със сериозна конкуренция за челните места. Ще бъдем заедно 40 дни ще ни даде възможност да обиграем добре отбора, особено през втория етап, когато ще играем контроли през три дни. Дано да навлезем в нужната форма и да влезем успешно във втория дял на шампионата", коментира на заминаване треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

"До края на седмицата ще има яснота за всички контроли. Имаме принципна договорка с повечето клубове, но не с всички имаме подписани договори. Тъй, че все още няма да коментирам тази тема", допълни той.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички