ЦСКА започна подготовката за Вечното дерби по любопитен начин


ЦСКА започна подготовката за Вечното дерби по любопитен начин
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1769 0

Спортно-техническият щаб на ЦСКА съобщи как е започнала подготовката за Вечното дерби с Левски. То е чак на 19-и октомври, а дотогава от "Армията" не са предвидили контроли по време на паузата за националните отбори.

Припомняме ви, че голяма част от основните футболисти на Александър Томаш са с националните си отбори и това създава проблеми. 

Става въпрос за Иван Дюлгеров, Християн Петров, Иван Турицов и Илиан Илиев, повикани от селекционера на България. Станислав Шопов е с младежите на "трикольорите".

Бранителят Лумбард Делова попадна в разширения списък на Косово за мачовете срещу Литва и Кипър от УЕФА Лига на нациите, а друг бранител – Мика Пинто, е в групата на Люксембург за сблъсъците срещу България и Беларус.

ЦСКА тренира

Крилото Матиас Фаетон отново попадна в плановете на представителния тим на Гваделупа за двата двубоя от КОНКАКАФ Лига на нациите срещу Мартиника, Сейни Санянг бе повикан в националния отбор на Гамбия за двата мача срещу Мадагаскар от квалификациите за Купата на Африка, а Годуин Коялипу ще води атаката на ЦАР срещу Мароко от същата надпревара.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Съобщението на ЦСКА

"Този следобед ЦСКА проведе първа тренировка през тази седмица, в която тимът няма да изиграе официален двубой заради паузата за мачовете на националните отбори.

Старши треньорът Александър Томаш изведе ограничен кръг футболисти от първия тим на армейците, които не са ангажирани с представителните селекции на страните си, като заниманието протече с индивидуални технически упражнения и кратка двустранна игра", написаха 31-кратните шампиони на официалния си сайт. 

Още: Изненада: Левски взима 2-ма играчи от кошмар на ЦСКА

Стилиян Петров помага на ЦСКА: "Червените" взимат още една легенда от Острова след Купър

ЦСКА призна: Лиъм Купър е с рядко срещана контузия - ето какво се случва с Делова

Титуляр на ЦСКА няма да стартира срещу Левски, защото... е национал

След загубата от Септември: Томаш със стряскащо действие спрямо оставащите с ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички