"Длъжници са": Александър Томаш скастри играчите на ЦСКА и пак отговори на Станислав Генчев


"Длъжници са": Александър Томаш скастри играчите на ЦСКА и пак отговори на Станислав Генчев
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1868 0

Наставникът на ЦСКА - Александър Томаш, говори след нулевото равенство между "червените" и Черно море. След края на срещата той заяви, че играчите в нападението на "армейците" са длъжници. 

Думите на Александър Томаш

Още: 2-годишна традиция бе нарушена: Черно море и ЦСКА се скъсаха да пропускат и поделиха точките на "Тича" (ВИДЕО)

"Това си остава между нас. Не съм доволен от това, че не победихме. Във всеки един мач ние се чувстваме домакини и трябва да бием. Не съм доволен от хората напред, имахме проблеми. Трябва да контролираме темпото и да предизвикваме пресата. Като цяло играхме срещу отбор с 23 мача, който няма загуба. Бяхме близко. Хората в предни позиции са длъжници на отбора", започна специалистът.

"На всяка една позиция трябва да има конкуренция и никой не трябва да се отпуска. Напред ни трябва острота и самочувствие. Ще се работи доста".

"Имаме проблем в това естество, това си остава вътре. Не трябва да имаме извинения - постоянно казвам това на футболистите и изисквам това от тях. Това, че правим промени - не съм доволен от играчите, които стартират. Във всеки един мач излизаме за трите точки".

"Аз казах, че искам да променим и да извисим треньорската работа на друго ниво. Няма да влизам в полемики и да отговарям. Важен е моят отбор - не мога да коментира, интерсувам се от ЦСКА. На 19-и имаме мач", каза още Александър Томаш за словесните сблъсъци с Александър Генчев.

ЦСКА не е побеждавал на "Тича" 2 години, но не се чувства зле на този стадион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички