Домът на ЦСКА "Българска армия" да се казва стадион "Христо Стоичков"?


Домът на ЦСКА "Българска армия" да се казва стадион "Христо Стоичков"?
Снимка: kraxx

7623 0

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков получи доста любопитен въпрос по време на интервю. "Феновете на ЦСКА мечтаят за нов стадион "Българска армия". Или може би стадион "Христо Стоичков". Ще го има ли?" - гласеше той.

Христо Стоичков е благодарен на Гриша Ганчев за "Българска армия"

Стоичков отговори, че за него този стадион винаги ще е "Българска армия". Освен това отличи усилията на Гриша Ганчев, за да е възможна реконструкцията, като допълни, че скоро арената няма да има равна в България.

"Нов стадион ще има и се подписвам с две ръце. Гриша Ганчев направи чудеса, за да извади всички разрешителни и да започне строителството. Сегашното ръководство е гарантирало и пред мен, че проектът ще се сбъдне. Няма връщане назад! А как ще се казва стадионът? За мен винаги ще е "Българска армия". Затова си запазих поне десет чима от стария терен. Там проходих към големия футбол.

Там вкарах първите си значими голове. Не се чудете, че се разплаках на последния мач през декември. Имах чувството, че всяка тревичка или камъче са ми безкрайно скъпи. "Армията" сега я няма, но скоро ще се върне озарена от блясък, който няма да има равен в България" - заяви Камата пред "Мач телеграф".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички