"Единственото нещо, останало от ЦСКА, е...": Александър Томаш с интересно признание


"Единственото нещо, останало от ЦСКА, е...": Александър Томаш с интересно признание
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2904 0

Новият старши треньор на ЦСКА Александър Томаш даде специална пресконференция с неговия щаб. На нея получи въпросът дали вече се е срещал с феновете на "армейците", като бе допълнено, че те може и да не са зад него, ако не покаже положителни резултати.

Александър Томаш посочи единственото останало от ЦСКА

Томаш обаче даде ясно да се разбере, че е отлично запознат с изискванията към това да си наставник на "червените" и че е готов за последствията. Освен това посочи, че именно публиката е единственото останало от ЦСКА.

"Вижте, аз знам много добре какво представлява публиката на ЦСКА. Аз съм израснал и съм закърмен. Знам, че е много претенциозна и това е нормално. Това е единственото нещо, което е останало в историята на ЦСКА. Публиката! Всичко друго се притопи. Единственото нещо, останало от този клуб, е публиката.

Дали съм говорил с феновете? И да говоря с тях, и да се заигравам - единственото, което ще ме остави в този клуб, е резултатът. Много наясно съм с това. Не си мислете, че ще се заигравам с публиката, за да трупам дивиденти. Никъде не съм го правил" - призна той. Вижте и колосалната сума пари, която най-новият играч на ЦСКА взима за заплат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички