Емил Димитров с жестока атака към новите шефове в ЦСКА


Емил Димитров с жестока атака към новите шефове в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1454 0

ЦСКА все още не е постигнал споразуме­ние за разсрочването на дълга от 350 000 ев­ро към Чавдар Етропо­ле. Именно това задъл­жение е едно от най-го­лемите, които касаят лиценза на червените.

Те платиха само 50 000 евро на аматъорския клуб преди малко пове­че от месец. Собстве­никът на Чавдар Емил Димитров изпрати предложение за разс­рочването на цялата сума, но все още не е получил отговор.

"Мисля, че съвсем целенасочено от ЦСКА не се съгласяват да подпишат споразуме­нието. Те дори не ми се обадиха, за да ми ка­жат: "Това не ни уст­ройва, дай да измис­лим нещо друго". Пълна тишина - това е. Собствениците се оказват поредните сашотомовци. На думи са силни, на дела - ни­що", каза Димитров пред "Тема Спорт".

"Жалба не съм пода­вал, но в крайна смет­ка те, ако не платят или не разсрочат сума­та, не виждам как ще получат лиценз. Но да не кажат после, че аз съм им виновен. Какво­то е трябвало да направя, съм го сторил. Аз обичам ЦСКА, но не по-малко обичам и Чав­дар.

Само едно нещо ще им кажа - фалирал клуб няма как да получи пра­вото да използва бази­те", каза още Емил Ди­митров, който преди време обяви, че битка­та за собствеността в ЦСКА може да е свър­зана с имотите на "Армията" и в Панчарево".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички