Филип Филипов обясни защо се бави селекцията в ЦСКА и каза дали юношите ще бъдат давани под наем


Филип Филипов обясни защо се бави селекцията в ЦСКА и каза дали юношите ще бъдат давани под наем
Снимка: БГНЕС

3416 0

Един от изпълнителните директори на ЦСКА - Филип Филипов, говори пред колегите от "Дарик радио" и "dsport", където каза дали "червените" ще ползват младите си футболисти и обясни защо селекцията през настоящия летен трансферен прозорец се бави.

Филипов и младите футболисти на ЦСКА

"Младите момчета затова са на подготовка с първия отбор, за да се доказват. Именно заради това ще имаме и втори отбор във Втора лига, където също нивото е високо. Това сме го направили заради тях, за да могат да растат и да трупат мачове. Пътят за първия отбор е отворен за тях. Ние искаме да имаме футболисти от нашата академия в първия отбор. Прекалено много спекулации има с футболисти и имена. Всички, които са тук, ще си останат в ЦСКА", каза бившият футболист.

Още: Трансферният удар на лятото: ЦСКА взима голяма звезда на конкурент за титлата в Първа лига

Филип Филипов разясни важни за ЦСКА въпроси

Селекцията в ЦСКА

"Селекцията дали се бави? Селекцията, ако погледнем в годините назад, винаги са се взимали футболисти и са се подписвали договори юли и август месец, когато повечето играчи предприемат решенията си и подписват контракти. Близо сме до някои футболисти и водим преговори, така че в ЦСКА ще има нови, но те ще бъдат точните за отбора".

"Ние знаем, че феновете са нетърпеливи, това е съвсем нормално, но казахме и подчертахме, че селекцията на ЦСКА ще се провежда по по-различен начин. Когато взимаме нов играч, ние искаме да сме сигурни, че това е точният футболист на позицията, на която търсим. Не е въпросът да вземем футболист, за да направим трансфер. Искаме, когато вземем футболист, да знаем, че той точният за ЦСКА", добави още Филипов.

Бивш треньор на ЦСКА: И да има пари, клубът трудно ще убеди класни играчи

Иван Велчев-Кюстендилеца обяви защо ЦСКА подписал договор с Юга за три години при заплата от 30 000 €

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички