Голяма еуфория в "червено", общо 50 хиляди ще гледат последните два мача на ЦСКА


Голяма еуфория в "червено", общо 50 хиляди ще гледат последните два мача на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

4918 0

Последни две срещи за ЦСКА от настоящия сезон, в които ще се се реши дали ще успеят да развалят хегемонията на Лудогорец в Първа лига. "Червените" приемат отбора на ЦСКА 1948 у дома идния уикенд, а няколко дни по-късно, на 7 юни, ще се изправят срещу Левски.

Всичко или нищо за ЦСКА в последните два двубоя

За първи път от десетилетие насам армейците са толкова близо до шампионската титла, като се нуждаят от 6 точки, за да вдигнат титлата. В момента са на 1 точка преднина пред разградчани, които в последния кръг завършиха наравно с ЦСКА 1948.

Еуфорията сред привържениците на ЦСКА е голяма, като над 15 000 привърженици ще подкрепят възпитаниците на Саша Илич в сблъсъка с  ЦСКА 1948, а на националния стадион се очакват около 35 000 "червени" и "сини фенове". Така общо около 50 000 ще гледат последните два мача на ЦСКА за сезона, пише "Тема спорт". Очертава се именно последното дерби да е ключово за амбициите и на двата съперника.

Твърде вероятно е в последния кръг да се решава както битката за шампионската титла, така и тази за третото място. Както е известно, то ще даде директна квота за Лигата на конференциите, а четвъртото място ще прати на бараж. В тази борба са въвлечени ЦСКА 1948 Сф и Левски. В края на сезона ЦСКА се намира на крачка от върхово постижение, което може да бъде стигнато дори и без да стане шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички