"Гриша Ганчев най-много се бори за ЦСКА, останалите седяхме отстрани - включително и аз"


"Гриша Ганчев най-много се бори за ЦСКА, останалите седяхме отстрани - включително и аз"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8591 0

Своето мнение относно престоя на Гриша Ганчев в ЦСКА и случващото се с "армейците" в последните години изрази един от най-популярните привърженици на отбора. Става въпрос за Здравко Желязков (от дует "Ритон").

Той е на мнение, че след като "червените" не са спечелили титла, то представянето на отбора не е било достатъчно добро от гледна точка на изискванията. Въпреки това обаче призова за дълбок поклон пред Ганчев заради това, че е спасил клуба.

"След като нямаме титла, от гледна точка на изискванията в ЦСКА, представянето на отбора не беше достатъчно добро. Но дълбок поклон пред Гриша Ганчев за това, че спаси клуба. Иначе естествено, че не съм удовлетворен в спортно-технически план. За мен ЦСКА винаги трябва да е на първото място. Не може да се отрече обаче, че Гриша Ганчев най-много от всички се бори за клуба.

Още: Гриша Ганчев: Всичко ме дразни в София

Докато всички други диванни коментатори само седяха отстрани. В това число мога да сложа и себе си, макар че винаги съм казвал, че не съм специалист, а обикновен фен. Това, което направи Гриша Ганчев за спасението и развитието на клуба и за стадиона, няма кой да му го отрече" - започна той пред "Тема спорт".

"Очертава се ЦСКА да е зависим от хазарта"

Здравко от

Освен това Здравко Желязков изрази притесненията си за бъдещето на клуба при новия мажоритарен собственик. Той заяви, че се очертава клубът да е зависим от хазарта, "а той никога не е постоянен".

Още: Гриша Ганчев: Тодор Живков го е казал - като нямаш пари, кого ще командваш, нямаш право

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Много съм притеснен. Очертава се да зависим от хазарта, а той никога не е постоянен. Той просто е хазарт. Това поне виждам от медиите, без да съм дълбоко запознат с процесите. Думата хазарт има много тълкувания и почти всички са отрицателни. Орманджиев и Филипов обещаха хубави неща, за които отдавна говорим – треньорът да има думата по селекцията и т.н.

Дано да е така, но аз вече доста дълго съм живял и съм чувал много обещания за ЦСКА. Особено след демократичните промени. Омръзнало ми е от обещания. Нека да видим реалностите. Трябва да се действа с твърда ръка. Дано да е за добро, но засега съм изключително притеснен" - каза още той.

А вижте кой спряган за нов в ЦСКА гледа мач на "червените" - само в SportLive (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички