Гриша Ганчев отговори за: Селското си управление на ЦСКА


Гриша Ганчев отговори за: Селското си управление на ЦСКА
Снимка: LAP.bg

19020 0

Новината, че Гриша Ганчев и неговият син Данаил напускат ЦСКА бе приета със сравнително еднаква реакция от повечето привърженици на "армейците". Те бяха благодарни на бизнесмена за това, че се зае с клуба в толкова труден момент, както и за вложеното време и отделените финанси.

От друга страна обаче се обединиха около мнението, че вече е било крайно време да се стигне до тази раздяла между двете страни. В последните години не липсваха критики към Ганчеви от страна на запалянковците.

Сред тях се зароди и така нареченото определение за "селско управление". В него влиза факта, че се разпродават най-добрите футболисти при първа възможност, както и че няма такава голяма амбиция да се стане шампион.

Още: Позабравен треньор - първият огромен провал на Гриша Ганчев в ЦСКА, избра "оръжията" срещу България

Гриша Ганчев отговори на голямата критика от феновете на ЦСКА

Гриша Ганчев отговори за ЦСКА

В последното обширно интервю, в което Гриша Ганчев говори - пред Владимир Памуков и Красимир Минев за "Код спорт" (преди около половин година), първият въпрос, който получава от Памуков, е именно за въпросното "селско управление", като го призовава да коментира.

"Не обръшай внимание. В Америка най-голямата чест е да кажеш от кое село си. А те моето село го разнасят всеки ден и му правят реклама. Страхотно" - отговори Ганчев, сякаш леко избягвайки въпроса.

"А кажи как беше градското управление, то ли доведе до фалит?" - пита Памуков. "Виж какво, няма да се връщаме назад. Било каквото било. Каквото са могли, краднали. Живи и здрави да са" - отвръща Ганчев.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Следва въпрос дали той е приел да плати сметката, на което бизнесменът отговаря, че винаги се намира някой балък, който да го направи. След това пък Красимир Минев го пита следното: "Не можа да намериш съмишленици да ти помогнат да платят".

"Вижте какво, откакто съм отишъл в ЦСКА, Инджов доста пари даде, сега Дани е намерил нов съдружник, едно младо момче като него. Те също дават много пари. Така че всичко си е наред. Ще има пари за ЦСКА, да ги успокоим" - казва тогава вече бившият собственик на "червените". В онова интервю Гриша Ганчев признава и че всичко го дразни в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички