Густаво Бусато призна, че Левски е по-добър от ЦСКА - но и отправи страшна закана


Густаво Бусато призна, че Левски е по-добър от ЦСКА - но и отправи страшна закана
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

407 0

Един от лидерите на ЦСКА - Густаво Бусато, взе участие в предаването "Домът на футбола" по Diema Sport. Там "червеният" страж говори за предстоящото дерби срещу Левски тази събота (19 октомври). 

Бразилският капитан на родния гранд бе категоричен, че всеки един играч на "армейците" трябва да бъде готов да "убие" съперника, преди той да направи това и да вземе трите точки в дербито. Стражът също така призна, че Левски влиза в дербито като тима с по-добрата форма.

Още: Александър Томаш готви изненада за Станислав Генчев - контрира го с "най-милото му" в Левски

Какво каза Густаво Бусато?

"Имаме няколко момчета, които ще играят за пръв път в този двубой. Те знаят, че в подобни дербита се изискват много неща, но главното е, че трябва да убиеш съперника, за да не го направи той с теб. Аз съм сигурен, че те ще влязат в мача именно с тази настройка, защото от нас се изисква да променим облика на ЦСКА, да бъдем на ниво, особено в подобна битка и да демонстрираме с делата си и историята на клуба", сподели Бусато.

"Подобни дербита далеч не са лесни мачове. Левски е в по-добър момент от нас сега, но на терена всичко е 50:50 в този сблъсък. Който влага повече усилия и който заслужи трите точки повече, ще се поздрави с успеха. Надявам се именно ние да сме този тим. Както ние трябва да се притесняваме от тяхната атака, същото важи и за тях от нашата. Всичко, което правим и за което се готвим на тренировките, остава тайна поне до мача. Обещавам обаче, че ще видим друг облик от нашия отбор. Нашите фенове също ще имат своята роля", каза още бразилецът.

От ЦСКА със силни думи за “сигурен напускащ”

Кошмарът на феновете е факт: Амос Юга още е лидер в съблекалнята на ЦСКА

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички