И близо 100 хиляди лева заплата не убедили нападател да отиде в ЦСКА - отказите са десетки


И близо 100 хиляди лева заплата не убедили нападател да отиде в ЦСКА - отказите са десетки
Снимка: Lap.bg

5784 0

Ръководството на ЦСКА все още не успява да подсили отбора, както му се иска, а времето пред тях изтича. Особено предвид факта, че вече са изминали 4 кръга от Първа лига.

Огромна заплата не е убедила нападател да подпише с ЦСКА

"Червените" са готови дори да отделят сериозни финансови средства в опит за желаните играчи, но дори това не се оказва достатъчно. Тя закъснява значително, а това се отрази и на старта на сезона, като тимът на Томислав Стипич записа две загуби в първите си три мача. Отговорните фактори в Борисовата градина са предложили на централен нападател от чужбина внушителна заплата в размер на 42 000 евро. При изпълнението на определени бонуси месечното възнаграждение е доближавало 50 000 от европейската валута, пише "Тема спорт".

Още: Серията от "червени" загуби продължава: Болезнено поражение за ЦСКА

Това е щяло да превърне въпросния футболист в най-скъпоплатения в съблекалнята. Офертата обаче е била отхвърлена от нападателя. ЦСКА е получил няколко десетки отказа от различни състезатели и клубове от началото на лятото. Основни причини за това са лошото състояние на отбора и българското първенство, както и липсата на европейско участие.

По време на "Армейското утро" във Варна преди мача със Спартак изпълнителният директор Стоян Орманджиев обеща пред фенове, че през миналата седмица клубът ще подпише с двама централни нападатели. Това обаче не се случи, като бе привлечен само един – Годуин Коялипу, а търсенето на негов конкурент продължава. А по-рано написаха  в Германия, че интересът на ЦСКА към "сигурния" нападател "изстина".

Още: Александър Станков за ЦСКА: По такъв начин да те смачкат ще приема само ако става въпрос за Ливърпул

Голмайстори в Първа лига през сезон 2024/25: Доминация на Левски

Класиране в Първа лига през сезон 2024/25 - Левски еднолично на върха!

ЦСКА е решил къде ще домакинства на Ботев Пд - сериозна дилема обаче за първия мач пред фенове

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички