И Моуриньо работи за титла на ЦСКА


И Моуриньо работи за титла на ЦСКА

2922 1

Големият Жозе Мауриньо помага на ЦСКА в битката за титлата.

„Меридиан Мач" научи, че мениджърът на Челси е дал на „червените" шифъра си за успех -тренировъчната си програма.

Португалецът е добър приятел със Стойчо Младенов. Именно това е причината треньорът на ЦСКА да се добере до формулата за подготовка на Жозе. По нея „армейците" се готвят по време на паузата.

Новината потвърди и дясната ръка на Стойчо Младенов Анатоли Нанков.

„За подготовката в Турция взехме тренировъчна програма от Мауриньо. Стойчо Младенов е добър приятел с него и се възползва от една от методиките на португалеца. Смятам, че крайният резултат ще е положителен за ЦСКА", сподели помощник треньорът.

"футболистите чувстват умора, но до подновяването на първенството ще сме в топформа. Чакат ни тежки мачове и трябва да сме подготвени много добре физически", разкри  Анатоли Нанков.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Стойчо Младенов и Жозе Мауриньо са близки от дълги години. Те се познават от престоя на легендата на „червените" във Витория Сетубал.


Младенов е играл за португалския тим между 1989 и 1991 г., а по това време треньор в клуба е бил бащата на Жозе - Феликс Мауриньо. Именно той е запознал Стойчо с настоящия мениджър на Челси. Оттогава до ден днешен двамата поддържат връзка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички