И все пак: Вълка души около ЦСКА


И все пак: Вълка души около ЦСКА

2161 0

Юлиян Инджов и семейство Манджукови ще са хората, които ще издържат ЦСКА до края на сезона. Към момента няма нови инвеститори, които са готови да наливат големи пари в отбора.

Желание да помага изявява бизнесменът Румен Гайтански-Вълка. Сметопочистващият бос вероятно ще се включи в по-късен етап в издръжката на клуба, пише "България Днес".

Вълка постепенно възвръща позициите си в бизнеса с боклука, където негови основни конкуренти са бившите собственици на ЦСКА от "Титан". Фирмата на Гайтански вече взе два нови района в София за сметопочистване, има и десетки в провинцията. Вълка се надява да разрасне бизнеса си още, след което евентуално би се включил в управлението на ЦСКА.

Преди 2 години Гайтански също бе на крачка от влизането в клуба, но тогава преговорите с предишните собственици от "Титан" се провалиха. Бизнесменът е известен като голям фен на ЦСКА и има амбиции да помага на отбора от Борисовата градина. При положение че Вълка реши да помага в управлението, то той най-вероятно ще е в сянка и няма да за занимава с оперативните дейности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички