Ибрахима Гай пред Sportline: Готов съм да дойда да помогна на ЦСКА


Ибрахима Гай пред Sportline: Готов съм да дойда да помогна на ЦСКА

4617 0

Гогов съм да дойда и да помогна на ЦСКА, обяви Ибрахима Гай специално за Sportline.bg. Сенегалският защитник приключи с футбола преди две години, но на момента би обул отново футболните обувки, щом става дума за отбора на сърцето му.

"Да, знам, че тимът в момента е във "В" група. Бих се върнал да помогна, но едва ли имат нужда от мен. Иначе ЦСКА завинаги ще остане моят отбор", сподели Гай от родината си Сенегал.

Футболистът, който изкара 5 години на "Армията" и дори два пъти стана шампион, живее в Белгия със семейството си, но се прибира до Сенегал, където има бизнес с автомобили.

"Имам прекалено много коли за продаване", обясни пред Sportline африканецът.

"Харесвам България и когато имам време ще дойда. За мен това ще е голямо щастие", призна още защитникът, който след като напусна "червените" рита още за Самсунспор, Цървена Звезда, Ал Ахли и Локерен.

Гай има български паспорт и дори беше канен в националния отбор. Той първо отказа на Христо Стоичков през 2006 г, а след това не се разбра и с Пламен Марков през 2008-а.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Истина е, че ме каниха, но това е минало. За България вече няма как да играя, но за ЦСКА - винаги!", завърши 37-годишният Гай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички